Herbruikbare bekers huren Dishy

Ruim aanbod

Dishy beschikt niet alleen over een breed aanbod aan verschillende types herbruikbare bekers en eetgerei, maar vooral over een zeer groot aanbod. Wij kunnen met gemak de grootste festivals voorzien van de nodige aantallen.

Materiaal herbruikbare bekers

Wij werken voornamelijk met herbruikbare bekers die vervaardigd zijn uit polypropyleen. Deze semitransparante kunststof is zeer sterk, krasbestendig en momenteel de meest milieuvriendelijke optie voor herbruikbare bekers. Aangezien de kostprijs om deze bekers te vervaardigen niet hoog is, kunnen wij deze aan zeer interessante prijzen verhuren.

Indien de herbruikbare bekers volledig transparant dienen te zijn met daarop bijvoorbeeld het logo van het bier, zijn de bekers over het algemeen gemaakt van polycarbonaat of Tritan. Deze materialen worden vaak gebruikt voor herbruikbare wijnbekers, speciaalbierbekers, cocktailbekers, cavabekers, …

Festival bekers huren
Dishy team

Industriële reiniging

Wij beschikken over meerdere industriële wasstraten die de herbruikbare bekers en eetgerei reinigen en drogen naar de hoogste hygiënenormen. Na het reinigen worden de bekers meteen opgeslagen in verzegelde bakken en veilig weggezet in ons magazijn, klaar voor het volgende gebruik. Voor het reinigen en polieren van bestek beschikken we ook over een aparte machine.